Bättre bilder på datorbygget samt tre överraskningar i posten

Idag kl 11 plingade det på dörren och det visade sig vara webhallen som kommit med fyra paket till mig. Tre skärmar och en DVD brännare.

BenQ 24" LED XL2410T (2ms / DVI/HDMI) (3D-redo) Att jobba med en skärm är otänkbart för mig, två är perfekt men hur bra måste då inte tre skärmar vara? Dessutom sitter jag vid datorn så många timmar om dagen att jag oftast får ont i ögonen. Samma problem har jag inte med tvn som också är LED och det är huvudanledningen till att jag skaffar tre nya LED skärmar. Att är 3d skärmar är bara en bonus, läste på en hel del om LED skärmar och dessa verkade vara bäst både i storlek, funktionalitet och skärpa. Lade precis märke till att det kom med mus och musmatta till…. oj.

Skärmarna är BenQ 24″ LED XL2410T (2ms / DVI/HDMI) (3D-redo).

Mountainmods ChassiHar precis nyligen monterat in DVD brännaren/blue ray läsaren och framsidan är ganska snygg. Tog en lite impulsivt tidigare då jag helt glömt bort att jag behövde det för att installera windows och ja alla program men jag är ganska nöjd med den.

Nu är jag ingen expert på att ta bilder heller. Hade någon frågat mig en månad tidigare om det var svårt att fotografera hade mitt svar nog varit: “Bara att trycka av så är det klart”. Har fått en massa ny respekt för fotografer, att få till dessa bilderna som inte ens är särskilt bra tog några försök. Har 16 fläktfilter beställda. Kan inte lägga i slangar med mera om jag ska in med fläktfilterna. Vill försöka undvika få in en massa dam där och 9 av fläktarna sitter på radiatorerna. Att sedan skruva av och på allt när filterna anlänt känns inte vidare lönt. Har även beställt ett anti algi(stavning?) medel som ska se till att alger inte börjar frodas i vattnet. Den enda näring alger behöver är ljus.

Från sido fönstret.


Har ni önskningar på fler bilder hojta till. Ni kan kommentera på detta inlägg men då jag vill förhindra spam måste jag godkänna alla kommentarer.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply